Prasiatko PiGi a jeho dobrodružstvá

Galéria

Rozprávková komédia o nezištnej pomoci, priateľstve, ale aj o nekončiacej poriadnej zábave.

… kto nás to ruší? Čo to tu šramotí? Aha, prasiatko! Celé upotené, s dychom na krajíčku a so strachom v očiach… ehm… ušlo z rozprávky. Ale prečo?! Lebo sa mu nepáči jeho prasačí príbeh, v ktorom ho chce spapkať hladný vlk. Teda uteká a hľadá šťastie v iných rozprávkach, lebo aj ono sa chce mať „ako to prasiatko v žite“ a chce byť šťastné.

Beží, letí, uteká, až dobehne do rozprávkárne. Tu sa stretá so spisovateľom, ktorého prosí, aby mu vymyslel krajší príbeh bez vlka. Taký, kde sa krochká a váľa v bahne, krásne kvíka, veľa papká, dlho spinká a tancuje. Podarí sa to? Či sa tak stane? Príďte to zažiť a uvidíte. Možno s prasiatkom PiGi vymyslíme úplne novú rozprávku, akú ešte nikto nikdy nevymyslel.

Príďte aj Vy a zahrajte si pútavý fantazijný príbeh v ktorom sa stretnete s princeznami, kráľmi, drakom a ježibabou, trpaslíkmi a mnohými ďalšími a nemusíte sa báť, dobro opäť zvíťazí a keď nastane koniec, opäť zazvoní šťastný zvonec.

Predstavenie je určené pre 1. st. ZŠ, ako aj deti predškolského veku, avšak je úžasné aj ako rodinné predstavenie. Tešíme sa na Vás!

Trvanie: cca 60 min.

scenár a réžia: Roman Mihálka

hrajú: Roman Mihálka, Peter Szutyányi

výtvarná spolupráca: Aďa Andrea Harmadyová, Alena Gajdošová ALDOX Levice

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.