LÁSKAvá valentínska SHOW

LÁSKAvá valentínska SHOW

Galéria

POZOR!!! Mimoriadna akcia 50% zľava!!!

Dovoľujeme si Vám dať do pozornosti originálnu show plnú skvelej muziky, humoru, zážitkov, známych osobností, príbehov zo života, ponaučení a inšpirácie.

LÁSKAvá SHOW zabáva, motivuje, zaoberá sa partnerským spolunažívaním, s manželstvom, ale je i o tom, že niekedy je skvelé vstúpiť dvakrát do tej istej rieky.O tom všetkom sa bude rozprávať šarmantná moderátorka LeRa s manželmi Drapákovcami a špeciálnymi hosťami.

V show odznejú aj krásne piesne a tie najväčšie hity v podaní Pala Drapáka, LeRy a Juraja Baču .

LeRa – moderátorka, temperamentná blondínka s nezameniteľnou farbou hlasu je známa najmä ako sólistka populárnych slovenských muzikálov, tiež ako členka speváckeho tria LADY COLORS, rocková speváčka a zároveň herečka.

Palo Drapák - slovenská heavymetalová a rocková legenda. Extrémne sympatický, veselý,žoviálny, pracovitý a príkladný muž. Najlepší manžel, skvelý otec a dokonalý gentleman. Palo je človek, ktorý rozdáva pozitívnu energiu plným priehrštím. Ženy ho milujú, mužov inšpiruje a svoje publikum vždy ohúri fantastickým rockovým chrapľákom. Jeho život, manželstvá so Janette i kariérne vzostupy a pády z neho urobili silného, múdreho a nasledovaniahodného muža. Palo je skvelý zabávač, glosátor a rád si urobí aj zo seba poriadnu srandu.

Janette Drapáková – elegantne priama,vždy dobre naladená, spontánna a štýlová žena, ktorá je dlhé roky kontroverznou súčasťou slovenského showbiznisu najmä vďaka manželstvám s rockovým spevákom Palom Drapákom. Ak hľadáte prototyp dokonalej manželky, je to práve Janette. Tajomstvo vydareného manželstva Vám prezradí v LÁSKAvej SHOW.

Juraj Bača - charizmatický mladý slovenský herec a hudobník v jednej osobe, známy z rôznych televíznych seriálov a filmov. Zahviezdil v markizáckom seriáli Komisár Rex, Búrlivé víno a najnovšieho ho môžu ľudia vidieť v jojkárskej kriminálke Za sklom či vo filme Amnestie, ktorý bol uvedený do našich i českých kín v októbri 2019.

Martin Kráš - Martin Kráľ: skladateľ, klavirista

Martin Kráľ je talentovaný skladateľ a klavirista populárnej hudby, ktorý komponuje dušou, ktorého Slovensko pozná vďaka jeho emotívnym skladbám a jeho odvahe priniesť niečo nové a originálne.

Andy Winson – jeden z najsledovanejších a najúspešnejsích mentorov, motivátorov a koučov na Slovensku. Svetová kapacita s odpoveďou na takmer každú otázku.Jeho skúsenosti, vedomosti, charizma a štýl sú elixírom pre hodnotnejší život v každom smere. Človek, ktorý žije tým, čo hlása.

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.